Sunday 6 January 2013

bloggfase nr 3?

scroll down for English

Hei, nytt år og nye muligheter, og jeg starter nå (noe jeg tror blir) min tredje "bloggefase" (hvis jeg gidder). Jeg er ikke typen som pleier ha nyttårsforsetter, eller som har pleid å bruke starten på et nytt år til å starte et nytt og bedre liv, men i år har jeg satt meg et mål. Et stort mål (eller er det egentlig det?).

Jeg skal ikke shoppe i 2013. Det er målet, og betingelsene og begrensingene er som følger: - Jeg skal ikke handle klær og sko. (Jeg pleier slite ut ett par joggesko i halvåret, så skal ønske meg nye joggesko til bursdagen min i juni.) - Jeg skal heller ikke handle unødvendige sminketing, sånn som neglelakk, øyenskygge, lipgloss og sånne ting som jeg har fra før av men ikke bruker så ofte. - Jeg skal ikke handle bøker før jeg har lest ferdig den stabelen av bøker jeg allerede har kjøpt/fått. - Jeg skal heller ikke prøve å finne smutthull i avtalen min når jeg får lyst til å gå på shopping!

Dette var noe jeg kom på da jeg ble tilsendt en artikkel om en venninnegjeng som skulle gjøre noe lignene. Og så har jeg litt angst for å ende opp som de på "Hoarders", som har så sykt mange ting at de mister oversikten og taket på livet, eller kanskje mer realistisk, at jeg ikke har noe å ønske meg til jul fordi jeg kjøper alt jeg ønsker meg med det samme. Avtalen inkluderer IKKE: - garn og strikkesaker - mat (lol)

Den andre genseren jeg strikket, som jeg nå har laget om til kofte. The second sweater I knitted, which I made into a jacket

Hi, new year, new beginnings, and a new era for my blog (if I stick with it)! I don't usually do new years resolutions, but this year I have a big one.

I'm not going shopping in 2013, and my terms and conditions are as follows: - I will not buy clothes and shoes. (I tend to wear out a pair of running shoes every 6 months, so I'll ask for new ones for my birthday in June) - I will not buy unneccesary make up stuff such as nail polish, eye shadows, lipgloss and other stuff that I already have but don't use very often. - I will not buy more books before I've finished the stack I already have. - I will not try to find loopholes in my agreement whenever I feel an urge to go shopping!

I got the idea from an article, sent to me from a friend, about a friend group doing something similar. And also my biggest fear is to end up like the people on "Hoarders", and I don't want to end up not being able to come up with something to wish for for Christmas, because I just go buy whatever I want whenever.

The agreement does NOT include: - Yarn and knitting stuff - food (lol)